Baby kicking

Hi 18 weeks da boleh rasa baby kick tk. Saya mcm rasa kdg terkejut tpi tk sure la just perasaan shj or mcm mana haha. Btw ni first pregnancy

8 Các câu trả lời

kalau jenis kurus , senang je rasa baby kick awal2 ni . Tp kalau 1st pregnancy, jrg sikit dpt rasa . Tkut confuse gerakan baby ataupon nadi. Sy 2nd prgnancy ni even berisi sikit , 16weeks dh dpt rasa gerakan bby. 1st prgnancy jarang bleh rs baby gerakk sbb dia diam je.Last2 skrg umur 3thun kemainnnn lasaknya. 😂

sy skrg 18week jgk pregnant ank no 4 dh tp xde rase ape2 lg.. berat sy normal je bkn jenis kurus atau berbdan besar.. org kate mengandung lebih dri 1 cpt rse tp sy x rase pn lg 😆

18w Sya rasa mcm kena gigit semut je kt perut.. dah masuk week 21 baru start rasa gelombang dia kick tu.. anak saya biasa pagi & malam dia kick

saya tengah preg baby no 3 dah rasa baby kick, siap boleh bagi husband rasa lagi, tapi anak pertama dgn kedua after 23week bru boleh rasa

Haii.. Kita sama, 18w juga.. Kalau macam saya, ada rasa mcm denyut2 cmtu.. Saya pun first pregnancy jugaa..

Sy 19w 6d dah rasa sis.. Tapi tak kuat sangat tapi dh rse la

Saya pun 18wks, ada rasa tapi halus2 je gerakan dia

ada orang boleh, ada orang belum