15 minggu keluar lendir keputihan darah

15 minggu keluar lendir keputihan dan darah. sape ada pengalaman. ngilu bawah perut sebelah kiri, saya bru lepas discharge seminggu sebab dehydrated

15 minggu keluar lendir keputihan darah
3 Các câu trả lời

hi sis nk tnya. sis cek hri tu dr msukkn muncung itik tu ke? trus dpt result ke? sis cek kt mna? sbb sy pun tngh mengalami mcm ni skrg 😭 dh cek dr ckp bby smua ok. bru amek sample hri tu. result xtahu lg la mcm mna..

1y trước

setiap hari awal pregnant sampai 4 bulan

Hi sis nak tahu keputusan macam mana? Normal ke keluar darah dan keputihan macam ni???

2y trước

saya ada polips. dah buang dkt pac lebih kurang 2 minggu masih ada pendarahan lagi tk byk

pergi kk sis check