15 minggu berapa bulan

139 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy pn dh 15 minggu lbh.. due 23 Mac 2022. Semoga semunya dipermudahkan aamiin 🤲

2y trước

Sama

sama saya pun 15 minggu

2y trước

sama dgn sy

Sape yg dah masuk 4bulan still mual² loya ?? Sy awl pregnancy takde rs sgt . Skng masuk 4bulan baru mual tu menjadi² …

2y trước

ye sis samelh dgn sy.. awal2 x ada pla nk loya msuk 4 bln mual mkn cikit nk mntah.... pening cikit di buatnya... 😂😅

nak tumpang tye dekat komen ... kalau 4 bulan memang baby kuat gerak ke dan rse gerak tu kuat ke saya rse mcm 5 bulan ke atas plk sbb kuat rsenye ...maaf tye

sy pun dah masuk 15 minggu 2 hari..tp due 4.6.2023..tp rata2 sy tgok komen..kebanyakan nye due bulan 3 ek..konfuse dh ni sebenarnya 3 bulan ke 4 bulan 😅

2t trước

saya 15 week 2 days due 8.3.2025

kalau mengandung 15 minggu, then tiba2 keluar keputihan warna coklat.. agak2 normal atau nak jumpa dokter ya.. tiba2 keluar keputihan warna coklat😥

2y trước

pergi klinik check ya..

ini cara kiraannye.. andai kata sis pregnant 12 minggu/week la kan.. 12 minggu/week ➗ 4 (dlm sebulan kita ada 4 minggu) = 3 bulan

Hi. Nak tanya. Normal ka kalau kandungan 18 minggu 5 hari tapi belum ada gerakan? Atau boleh sy tau mcm mana gerakan baby? Sbb ni anak pertama hee

3 bulan lebih dah dear...sebulan ada 4 minggu...8 mnggu sama dgn 2 blan..12 mnggu sama ngn 3 blan..so seterusnya pon camtu ja kira..🤭🥰

sape yg dah 15mggu tapi rasa xlarat dan lesu..baru gerak sikit rasa kaki mcm lenguh xlarat..mcm penat sgt..hairan jgk..xpenah jadi mcm ni