Lewat period. Upt samar

15 hari lewat period. Upt masih samar sangat. Period sebelum ni normal setiap bulan. Ada tak yang ada pengalaman seperti saya? Upt lambat nak terang #ingintahu #SeriusTanya #pejuanggarisdua #Semogaadarezekibuatsaya

Lewat period. Upt samar
15 Các câu trả lời

Sama mcm saya, but tak repeat test lagi. Tunggu another 2-3w. Sesama kita doakan ye

nty cek lg InshaAllah Samar pn positive tu. jga diri elok2 then nti repeat lg

Boleh try test kit lain. Lebih accurate kalau guna clear blue digital tu

sy sama..sy repeat hari2 smpi seminggu baru terang

apa prkembangan sis skrg.. boleh kongsikan x