14minggu tapi perut rata je

14minggu tpi perut rata je . jumpa dr , ada pula bby dlm tu . hmmmm . tkde bby bump

27 Các câu trả lời

normal...sy 26w pun cm buncit ja...tp bila scan, bby dh besar...xde msalah pun...xyh nk rsau perut kecik or bsar...jnji baby sihat

kecik lg too sis..sy dh 7buln pom perot mcm x prgnt..perot kecik lg ok lh sb xprlu sush2 belii bju n suar bru..

Xpe sis.. Awl sngt lgi tu, sy 26weeks n pom nmpk bncit gtu je.. Asal kn air ktuban ckup n pmbesaran bby OK..

kalau mommy2 yg kurus tinggi pregnant..mmg biasa perut lambat nampak...janji baby dlm perut sihat..

sy badan besar. dah 5 bulan. perut tak nampak sbb perut kembang ke tepi. nampak mcm gemok je. haha.

14mggu awl lg sis .. sy 5bulan bru ad bump , normal je tu .. asalkan bby sihat je 😉

Saya dah 36week rilex je perut tak besar mana 😌 anak membesar sihat udah laa

awal sangat tuh. 2nd trimester baru nampak. dlm 5 bln ke atas. ikut orang juga.

Saya 14 week dh naik sikit ukuran tinggi rahim ... atas org jugak .

sabar jee,, sya dlu 5 bulan baru nampak baby bump tu