Keluar darah ,

13 weeks 4 day , tadi nak buang air, tgk kat panty liner ada darah. Mcam kat gambar. (Maaf agak kotor) hati dah risau.. siapa pernah alami?

Keluar darah ,
5 Các câu trả lời

Saya semalam masa kencing keluar spotting,bila pakai pad tak keluar..terus pergi hospital,doktor check bawah bukaan tak bukak,tapi ada luka dekat pangkal rahim,scan baby oke,jantung oke,Alhamdulillah...dan doktor check air kencing,sebab saya sakit kat ari-ari dan saya pernah kencing kotor...jadi saya dapat duphaston dan UTI, dan 9/1 nanti TCA semula dekat hospital..

Spotting ni. Pernah kena jugak. Tp Alhamdulillah memang spotting je. Kalau risau, boleh check doc sis.

2y trước

Alhamdulillah dah ke klinik pagi ni, sbb keluar makin banyak darah. Tp dah check bby ok, heartbeat ok. Pendarahan pd polyps & uri kat bawah.

Kalau risau,boleh pegi klinik utk check...semoga baik2 je utk baby dan mommy 🤲🏻♥️

Better p klinik..dan bykkn bed rest

saya sis