Dah mula xde selera mkn..sblm ni bkn main selera sakit pinggang sakit satu badan..rasa sedih je..

6 Các câu trả lời

Sama la dgn saya. First boleh makan lagi semua, walaupun alahan 5@6kali muntah dalam sehari. Tapi sebab bau. Sekarang banyak makanan takleh makan da, makan nasi kukus ayam berempah je. Susu dah tak lalu makan. Masam, goreng, pedas, makanan berkuah, manis semua tak leh makan da . makan biskut pon muntah juga sekarang . Dah masuk 13week tp alahan tk stop juga, semakin teruk muntah . n hidung semakin sensitive

Sama 12w baru start alahan..dh mcm kain buruk ni..pakej sakit pinggang + sakit pinggul..indah sgguh rasa 🥴

1y trước

sama laaaa 🥲

Sama ..12week gak ..start sakit pinggul pinggang badan..mcm kena cucuk2😅☺️

1y trước

sama la 🥲

Samaaaa 😭 lambat pula alahan dia. Start muntah apa semua

Sama sis...

normal