28W 3D Tidak terlalu besar kah?

1.276kg... tidak terlalu besar kah?😅

9 Các câu trả lời

sy dri 26 weeks lg 1.1kg .. doc ckp besar,tp sy xda gdm .. skrg ni 29week xtau berapa da berat baby ni blm cek lg😅

10mo trước

tu tanda dia sihat tu..🥰🥰

Saya 32 weeks tapi baby 1.8kg.. normal ke eh? Rasa kecik pulak baby nya 😅

12mo trước

Doa2 baby kita smua sihat cukup. Aamin!

Sy 29 weeks, 1.5kg. Baru ja cek, doktor kata normal juga 😊

12mo trước

owh.. Ok lah tu.. 🥰🥰

Hmm tak pasti 🤔 Ikut kata doktor. Doktor kata apa?

12mo trước

I see. Maksudnya berat anak awak normal untuk kandungan awak. Doktor kerajaan memang begitu. Kalau apa2 yang tak normal baru doktor akan inform kita. In future setiap kali checkup awak tanya je terus doktor ya.

sye 28w 1.388kg ,, tapi doc ckp normal je

same sy pun 28 weeks ..berat bby 1.235kg

Saya 29w berat 1.325kg. Normal doktor kata

12mo trước

owh.. Nasib lah kalau normal.. Maksud nya normal lah sya pnya..🤭

kalau 1802g berat sangat tk

12mo trước

29w4d

normal saya 29 week 1.434