35w5d sy confius 😩

1240pm-1255pm perut ngeras, then rasa nk buang air besar..berak cair cm org cirit..pastu terus nk mndi,masa tu perasan ade air kuar,rasa panas je n jernih..pk positif lg terkencing kot..teruskan mndi mcm biasa, tup2 rasa lg ade air kuar,pns n jernih.. Nk buat ape skrg ni???air tu air ketuban ke air kencing ke cmne??cnfused #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

nak tau tu air ketuban ke air kencing, cube masa air tu keluar buat kagel. kalau dh buat kagel, still air tu mengalir boleh jadi tu air ketuban. kalau buat kagel, air tu x keluar, tu air kencing.

2y trước

org mengandung sng terkucil. boleh buat kagel utk elakkan benda tu jadi lagi