perut rasa begerak

12 week ada yg mcm saya rasa baby bergerak ? mcm tendang gitu . terfikir jugak ke angin . tp mmg rasa bergerak tu tendang 😅

5 Các câu trả lời

sma sis,, sy pun mcm tu 😂 😂 rsa pun geli2 kan 😂 active si kecil d dlm.. semoga sihat selalu..

saya pn 12weeks pn penah rasa...skeng dag 15weeks 🥰kalau ank pertama saya dulu 20weeks baru rasa.

Dia bukan tendang awak dia tengah bergerak dan berpusing 😍 Saya rasa masa 12 week juga

sma la 12 week gak dok berasa tapi dok ingat angin ka xkn kck2 boleh rasa dah kan

saya 16 week baru start rasa tendang halus hehe