Please Alert Yourself

Yang mana pregnant tu,please ye...agak rasa pelik tentang kandungan,sila ke klinik or hospital..contoh mcm keluar darah mcm period ke,baby kurang bergerak ke..please ye bakal mommy sekalian..concern about your unborn baby..

3 Các câu trả lời

Betul tu mommy, setuju. Rujuk pada yang pakar dengan segera untuk kebaikan ibu dan anak juga. 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

yes btul tu mommy...im agree with u.demi keselamatan ibu dan bayi nye..

betul..setuju...cepat btindak jumpa doktor..jgn lengah2...