Assalamualaikum semua..due sy 14/7/22.. doakan segalanya dipermudahkan ya..😊

Waiting my 3rd baby❤️

24 Các câu trả lời

semoga dpermudahkan segala urusan bakal mommy semua. Aamiin Ya Rabb

wslm ..sy juga due dlm 17/7 semoga mummies semua selamat melahirkan

2y trước

Mngeras je lebih..badan rasa penat sgt..pinggang n klnkang da ada rasa sakit...Due sy 22hb..dah mcm2 excersise buat da..Bby masih sronok kt dlm xnk keluar..heheh..Sbar jelaa ni..

sama due date 14/7 .. hehe .. anak ke 4 .. tapi nebes jugak

sama due date kita 14/7 huhu tp sy anak sulung 😄

2y trước

alhamdulillah .. tahniah 😁 selamat berpantang 🥰 doakan untuk sy pulak ye dipermudahkan urusan bersalin tkde tnda pape lg ni .. risau terlebih due 🥲

nk tnya… baby 38 weeks mmg gerak perlahan ye?

Sama dengan sy .. 14/7.. doakan sy jgk ..

Sama 😍 Saya first baby due 14.7.22

Smoga dpermudahkan , due sy 15/7

wslm sma dgn sya jugk cuma sya 16/7🥰

2y trước

wah, x jauh tu hehe...aaminn2..semoga segala urusan kite dipermudahkn...😊

sama dgn saya 14/07 hehe