Di labour room

Tumpang tnya...di labour room tu nty kita berslin doktor yg smbut anak kita laki ke prempuan...bukn apa risau juga klo doktor lelaki...kita penat2 tutup aurat doktor laki yg smbut anak kita..nmpk aurat kita...tnya je..boleh tukar ke klo doktor lelaki

35 Các câu trả lời

susah nk ckp sis.. sbb skg mmg bersepah doc laki kt tmpt bersalin... cume fikir 1 jela... darurat.. bkn kite sje2 yg nk doc laki.tp da mmg yg betugas doc laki, kene plak da nk bersalin , xkn nk tahan tunggu smpai doc pmpuan dtg.. lemas plak bby dlm perut. xpe islam ni mudah. xdosa nye kite. lg pn.time tu doc laki pn xde napsu tgk kite punye tu. jgn risau ye