Di labour room

Tumpang tnya...di labour room tu nty kita berslin doktor yg smbut anak kita laki ke prempuan...bukn apa risau juga klo doktor lelaki...kita penat2 tutup aurat doktor laki yg smbut anak kita..nmpk aurat kita...tnya je..boleh tukar ke klo doktor lelaki

35 Các câu trả lời

Sis boleh buat surat. Surat tu nanti lekatkan depan buku pink. Dekat profil saya ada share format cara nak buat surat tu. Kita ikhtiar dan berdoa. Insyallah.

Sy masa d labour room doc perempuan sambut... tp masa nak discharged... doc laki nak tgk jahitan.. malu tu x tau nak habaq.. tp buat muka tebal ja

Doa Mtk pd Allah , pn sedaya jga Aurat dgn baik. Allah maha adil, pn bergantung pd Allah.. In shaa Allah , Allah permudahkan urusan pn.♥️

Sakit puan ni mmg dimonopoli oleh doctor lelaki.. Pakar perbidanan pun mmg dorg jer. Hehe. Darurat sis, mmg dorg je la yg byk standby. 😂

Bila bersalin, doktor perempuan yg sambut baby. Tapi, dlm ward, doktor lelaki yg cek luka jahitan ditemani nurse perempuan.

Boleh cuba buat surat..kepilkan sekali dalam buku pink tu..tapi kalau keadaan darurat takboleh nak buat apa lah. Alteast kita dah usaha..

5y trước

Boleh try google..ada sample surat

Alhamdulillah, sy bersalin semua perempuan.. Itu bersalin di hospital kerajaan. Skrg ni selalu je doc perempuan yg sambut.. 😁

5y trước

betul tu sis

Jgn bkhwin klau mcm tu...snang cer tu pn...spa2 pun tdak nmpak aurat pn...bslin dkat rumh sndri ator atau suami atorkn...

Kalau sye hri tu Dr laki yg pecahkn air ketuban, check bukaan cm, yg smbut baby Dr pompuan hahahah

Klu tak nak doc lelaki baik gi swasta.kat gov nasib lah dpt doc lelaki ke ppuan..redho je lah