Due bln 10 ade yg dh bli bju baby ke?

Sye ikut petua orang tua blum 7bln tk bleh bli lg#SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #firstmom #ingintahu

19 Các câu trả lời

dah boleh beli. .petua tgok ngan poket sndri. .

3mo trước

hahahahah betul, kalau ada duit lebih tu beli je dlu sikit2 , saya due 25/10 dah beli separuh

Sy dah beli sikit2. Doa je baik2. Baik buruk terjadi pun semuanya dah tertulis.

Saya Belum lagi, beli set berpantang dulu, next month Baru nak lengkapkan set baby pula

Saya pun bersalin bulan 10. Dah start beli brg bby sikit2 spya xkalut nanti.

Belum lagi tapi nenek baby dah bising suruh standby siap2😆

Sy due bln 9, tak beli apa pun utk baby dan utk ibu

Dah boleh mula beli tu awak.

3mo trước

oky

belum ni

dah beli,,

3mo trước

waaaa