Pernah X

Sy skrg dah 37weeks. Kulit muka leher n ketiak sy jd makin hitam... Kat leher naik macam biji2 ruam... Saya salah makan ke.. Ada x mummy2 kena mcm ni.... 😭

27 Các câu trả lời

Sy sis. Hbs lah blkg bdn leher naik biji2... Bila gatal picit keluar mcm whitehead keras tu... Sy baru 23weeks..

sy sebelum ni muka ok je lepas nk msok 4bulan muka gelap leher putih🙄🙄org ckp alahan masa preggy hmmm

Sama la kita..kat tengkuk ni baru perasan naik kutil hitam,ketiak jgn ckp la haha..saya baru 25 weeks..

Normal tuh sis....sy lge lha Leher hitam Ketiak hitam Kat bawa lge lah serammmm hahahaa

4y trước

sme la kite pon😰😰😰

Saya start 3bln ritu ketiak da hitam 😂 anak sulung jg ni lama naw nak sedapkan ati ini

4y trước

tadi ada baca posting kt fb,tanda awl kencing manis juga ketiak is hitam hehhe

Hormon je tu. lepas betsalin hilang tu. saya lepas bersalin back to normal je sis.

Semua celah² hitam muka kering segala alahaiii pembawaan sangat😑

Hormon tu.. biasanya kata org preg bb boy,kulit kotor

4y trước

Macam saya hahahaha pregnant baby boy habis ketiak leher semua gelap, pakej dengan muka badan jerawat huhu sedih kadang tengok cermin 😂

Pembawakan tu sis. Lepas bersalin akan hilang

Tu pembawakan budak.. Normal sis 😂😅