Ad petua atau makanan yg naik hb

Sy hb low 10.3 masih sama sampai sekarang 17 week tetap sama jgak ad x apa2 boleh hb.. Dh cuba tp masih sama doktor pon bg peluang untuk naik Sy dh amal setiap hari Pati delima Jambu batu Kerang Hati ayam Bayam #SeriusTanya #bantujawab

18 Các câu trả lời

Kalau sye, sye consume pati delima from amway. Setiap kali makan ubat tmbah darah, saya akan bancuh minum air pati delima tu. InsyaAllah naik.

4mo trước

pati delima brand mahnaz pun okay

sy amalkn ssu calla milk. mnum pgi, ubt zincofer mkn sblum tdur. alhmdulillah drpd 10.6 naik 11.7

doc bg ubat apa ? mybe ubat yg doc bg dkt awk xserasi. try mntk doc tukar ubat.

Try makan ikan cencaru dan brocolli :)

try makan vitamin dengan air sunquick

saya pon dah 17w. moga dpermudahkan

Try jus mamariam / callamilk sis

minum air jambu batu