gambar sensitif episiotomy

sorry saya post gambar ni sbb saya nak tahu ada tak yg mcm saya luka jahitan episiotomy jadi mcm ni? boleh tak share apa perlu saya buat? esok saya nak ke klinik check

gambar sensitif episiotomy
54 Các câu trả lời

Aah bengkk tu... Gerk slow2 la.... Sy tk pnh mcm tuh.... Allah tkot plk klo kli kedua opret ni.... Tu tk jhit kn... Tu clip kn

Mcm bengkak ya... Sis ada mkn ubat kurang kan bengkak tu ke.. Jaga pmkan sis.. Jgn mkn benda yg gatal2 dulu cam telur udang

sy pn mcm ni. siapa yg dah alami benda ni sy nak tanya isi tu hilang sendiri ke mcm mana? apa proses penyembuhan?

5y trước

sya prnh mcm tu sis lps bsalin ank prtma..tp sya rajin2 kn cuci guna air suam cmpur garam sikit..bila bnang tanggal lma2 isi tu kecut sdri..

Kerap sapu ubat kuning, dn pasti kn kawasan situ selalu kering... Klau dia basah, dia jdi melecet n pedih ...

Jaga pantang makan elok2.. Jgn brjln laju2 n langkah kcil2 jer.. Apa pun baik jumpa doktor..

Sy punya mcm ni, boleh tak sesiapa bgthu adakah jahitan sy terbuka? tlg bg comment

4y trước

cri ubat solcoseryl jelly 10%

Ni dh hari kebrapa sis? Sy beli gel solcoceryl kt farmasi . Alhamdulillah luka cantik .

sy 60 hari baru baik luka jahitan.. sbb trbuka.. sy beli ubt krim dkt farmasi

Cuba mkn vitamin c insha allah cpt baik,brnd shaklee@nutrilite(amway)

sya dh 36w ke atas..rasa seram bila fkir psal jahit2 ni...😔😔