Tidur untuk baby

Skrg sya plk jdi risau org ddk ckp ank sya pelik sbb mrka ckp ank sya mlm tido lme sngt.. Pelik ke mcm itu.. Klau pkul 11mlm tido kol 5pgi bgun sbb siang mmg dia x tido just nap 15minit ke 30 minit...Benda itu pelik ke klau utk bby umo mcm dia (2bulan 17hari) #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #singlemom

Tidur untuk baby
18 Các câu trả lời

Normal , anak saya dari newborn ajar tidur lama waktu malam kejut untuk susu je , kita mak kita tahu keadaan anak kita , abaikan je mulut orang 💖