Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 5: 9 September Assalamualaikum semua. semoga harini semua sihat2 warga theAsianparent. Seronok ye dapat maklumat baru setiap hari. Semoga ada rezeki juga untuk baby saya ❤️🤲🤲🤲 #CheckInTAP 7 Hari

Alhamdulillah hari terakhir bersama theasianparent semoga smua yg menyertai mendapat sedikit sebanyak ilmu dan info2 baru didalam platform ini, semoga ada rezeki untuk saya memenangi contest ini aamiin2🤲🏻🥰

Sebagai ibu yang first time mengandung mestilaa belum banyak pengalaman. Tapi syukur apps ni banyak sangat membantu saya . TheAsianparent memang the best apps ever. Semoga ade rezeki anak dan mommy lain jugak🥰

Hari 7th : 12 SEPTEMBER 2023 : 8.12pm Bismillahirrahmanirrohim..hari terakhir..moga ada rezeki untuk anak..NIYAZ FAAEQ..anak saya yg ketiga utk dpt carseat..page and applikasi ini mmg sgt bermanfaat untuk ibu2 ..

Hari ke 1: 9/5/2023 Terima kasih The Asian Parent app nih sangat membantu saya melihat perkembangan baby dan saya harap ada rezeki baby saya untuk berpeluang menang car seat baby dari snapkis .amin🤲🏻🤲🏻

Hari 1- 7 September 2023 This apps really help me a lot. banyak sharing and tips from mommies out there. i am pregnant with my first baby and i read a lot from here. thank you so much. semoga ada rezeki baby 🌸

Hari 2 : 07 Sept 2023 Minggu 7 hari 6 Makin tak sabar mami maw jumpa anak mami ni, Semoga terus mbesar dgn sihat insyaallah, Dan ada rezeki untuk kita d mana² peraduan yamg kita sertai, Insyaallah amin 🥰🤲

Hari 2 (7 September 2023) Terima kasih TheAsianparent sebab banyak saya dapat ilmu dari app ni. Saya ialah first time mommy yg tnggu masa untuk lahirkan baby 🥰 doakn mudah urusan saya untuk bersalin ya ❤️

Hari 1 (6 September 2023) Terima kasih The Asian Parent. Semoga ada rezeki untuk si comel saya. The Asian Parent 1 platform yang sangat bagus untuk semua bakal ibu sebab banyak maklumat yang boleh dapat di sini.

Hari 1 (9/11/2023) Dari ank ke 2 follow theasianparent.. sekarang ank ke 6. Semoga ada rezeki baby.. theasianparent banyak memberi info. Saya suka teroka tentang pemakanan bayi.. tq theasianparent ❤️‍🔥