Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 1 (9 September 2023) Semoga ada rezeki anak saya. Terima kasih theAsianparents atas peluang ini. Terima kasih juga telah menyediakan platform seperti ini untuk memudahkan kami untuk mencari info tentang bayi. 😘

Hari 1 (7 Sept 2023) Terima kasih telah mewujudkan App TheAsianParent.. Sangat sukar untuk saya mngetahui info² tentang newmom tapi Apps TAP ni telah memudahkan perjalanan pregnancy saya ..terima kasih sekali lagi🥰

Hari 1: 07/09/2023 Thank you along and kaklong suggestkan guna apps TheAsianparent, sangat- sangat membantu and pelbagai input saya boleh baca dekat sini❤️ semoga ada rezeki untuk first mom to be! Hehe aamiin☺️

Hari 2. 6/9/23. Banyak benda yg saya dapat pelajar dari TAP, contoh cara melihat perkembangan bayi dan cara mengajar bayi. Alhamdulillah bayi saya 4 bulan dan sudah pandai bermain dan memahami apa yg kita cakap. ❤️

Hari Pertama- 5 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin

Hari 7, 16/09/2023 Akhirnya, berjaya lengkapkan 7 hari berturut turut.. Doakan saya semoga dipermudahkan proses bersalin nanti dan semoga ada rezeki kali ini ❤️🥰 dan juga rezeki ibu ibu mengandung di luar sana

Hari 2 : 10/09/2023 Assalamualaikum....saya suka buka apps theAsianparent ,sebab banyak info menarik dalam ni Dan suka mengikuti perkembangan bayi saya..semoga saya bertuah dapat carseat Snapkis..inshaa Allah..aamiin

Bismillah. Hari 1: 5/9/2023. As a new mom, bila dah ada anak ni, semua benda nk kena belajar. Apps theAsianparent mmg all in one. Banyak yg sy belajar dari sini. Semoga ada rezeki untuk anak ibu Muhammad Eusof Amsyar.

Hari 2 : 12/9/23 Setiap hari saya dapat melihat tumbesaran dan perkembangan janin saya hanya menggunakan apps theasianparent. Setiap hari juga saya seronok untuk meneroka lebih❤️🌹 Terima kasih theasianparent

Hari ke-7 check in🩵 12/09/23 Consistently check in di sini sejak ada peraduan ni🩵 Hopefully ada rezeki utk memenangi baby car seat from Snapkis! dan dapat try brand ini #Snapkis #BabyCarSeat #CheckInTAP7Hari