Milk booster

Hi semua. Nak tanya ibu2 ada ambil suplemen ke apa milk booster ke utk banyak kan susu badan? Suggest please product yg lulus KKM. Terima kasih semua #firstmom

18 Các câu trả lời

saya guna ni dari anak ke3, 4 tahun lepas.. skrg anak ke 4 pon sy guna ni. x habis lagi sebotol, susu da banyak.. so stop makan bila susu da banyak. ☺️

kena positif and happy . makan makanan yg kita suka makan. minum Horlicks. makan oats. makan sayur bayam, sawi & lobak. minum air putih byk2.

saya ad ambik booster jugaa..Saya ambik Mamom sambil tuu kena jaga makan & elakkan minum ais..

klau sya makan lobak putih je , 2 kali mkn esok nya habis menitis nitis je air susu .

minum susu yg ada kurma utk boosters kan susu bdn..

Saya beli kt farmasi ckp jer nk ubat tambah kn susu

2y trước

ada ke sis? boleh saya buat as second solusi..

sy amal mkn buah kurma n i masak jer..

boleh amalkan mkn kurma