Just nk share

semalam sy ada gathering dgn family belah suami,baby sy pun baru 1 bulan lebih,sy perasan adik ipar sy yu berkenan sgt dgn baby sy,mmg dia suka main,dukung dn sbg nya..sy pun tak ksh sy anggap normal je mcm tu,tp smpai lah stu tahap dimana anak sy ni fully bf dan mmg mengempeng je dgn sy,nk jdikan crita smlm adik ipar sy gatal2 amik baby sy pstu sumbat breast dia pd bby sy konon2 dia rndu nk bf anak dia mcm dlu,sy tk ckap byk mmg sy rampas trus anak sy..mmg la xde susu dan dia pun sje je anggap gurau dia buat tu pun dpn fmily dia smua ,smua org boleh ktawa mcm happy mcm lawak sgt pkara mcm tu,mslh nya main sumbat je nipple dia kt bby sy tnpa bsihkn atau ape2 sy lgsung tk brhak bsuara sb mil sy mmg xsuka sy ,sy bkn mnantu pilihan,,sy pn sblum nk bf baby mmg sy bsihkn dlu nipple sy ,itu xde susu,bayangkn kalau ipar sy ada susu,tak psl2 jd ibu susuan,dan dia snang2 je pksa sy ajar anak sy mnum guna btol supaya snang dia nk pinjam baby sy bwk blik rmh dia bbrpa hari ...dia ingat sy nk biarkn ke pkara ni..sy kdg tk fhm dgn sstgah family mil knp ya mereka lgsung xde common sense,sy byk baca dlm group di Fb,smua msalah sama bkaitan dgn mil ...kdg sy kesian pd sstgah mnantu prmpuan hdup serba slh smtiasa..tp sy lain ,sy bkn jenis sikit2 mngadu pd suami sb sy thu suami kdg serba slh nk dtegur emak,nk dinasihat adik bradik..jd baik sy direct tegur je klau dimata sy rse xbtl...siapa sni pnah alami yg sama,belah mil suka2 nk bf baby ?

33 Các câu trả lời

Banyak cantik dia punya muka.. masing² ada anak ok...

2y trước

haa kn..dia ada ank sndri pun lg rmai 4 org,xkn xpuas...cri pasl je

sesuka hati je kan..apa lah

astaghfirullahhalazim