Jom santai tengah hari dengan #throwbackbersamaTAP

Selamat tengah hari semua😘 Jom santai tengah hari ni dengan #throwbackbersamaTAP 😏 Haaah siapa crush pertama anda dahulu dan apa dia lakukan sekarang ni🤭

Jom santai tengah hari dengan #throwbackbersamaTAP
28 Các câu trả lời

stupid advertisment... kt sni page utk ibu anak kan? asal nk dok buka citer psl crush bagai ek? benda ni bole timbulkan salah faham, jgn jd bangang sngt tanya soalan bodoh.. !

4y trước

why??? santai sj

Kisah lama min.. Zaman2 sekolah cinta monyet haha.. Skung kan dah bahagia bersama suami watpe mau ingat2 lg haha.. Kehidupan dia pun sy x peduli lg 😂

barang yang lepas usah di kenang min..😂😂😂😂✌peaceeee✌✌✌✌🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃larikkkkkkkkkk

Pernah ada tp da lupa Spa dy tu🤣🤣 skrg hnya mnat suami ja😍😍

x penting untuk diingat..past is past..takde paedah nak ingat

Tak ingat @pura2 lupa benda yg dah lepas 😂😂😂

Suami 😅 tak pernah jangka dia akan jadi suami sy.

Tkde crush 😂 tak minat tepok sbelah tgan ni...

Tak ingat. Hahahaha 😂😂😂. Zaman tadika2

zaman budak2 dulu min geng ngaji kikiki..