Pernah atau tidak anda sebagai ibu mengandung makan makanan di bawah?

Hi selamat tengah hari mommies🥰 Siapa waktu hamil dulu pernah makan makanan mentah ya?🤔 Contohnya macam sushi?🍣 Pernah tak ibu dengar orang kata seperti di bawah ni ya?

Pernah atau tidak anda sebagai ibu mengandung makan makanan di bawah?
87 Các câu trả lời

fakta prnah dgar sbb makanan tu xmasak spenuhnye tkut bahaya pada kndungan

Fakta. tpi sy mkn jugak haritu sbb teringin.. cumanya x ambil yg salmon

Ada yg percaya mkn telur mentah + milo blh percepatkn jln msa nk bsalin 😑

4y trước

😅😅😅😅

tp tak semua makann sushi mentah kan, kena pandai pilih lah 😁

fakta. doc pun xkasi makan makanan xmasak atau separuh masak.

Bru leps mkn ms tu.. sb tringn sgt.. tpi kuantiti sikt je..

xpernah mkn.. time preg jd mual tekak.. xlalu nk mkn..

Fakta klu raw food. Tp xsemua sushi mentah

saya makan rojak buah, sengkuang, timun, nanas

Xmkn pun, tp mmg raw food xelok for prggy moms