Ibu hamil selalu mengidam makanan yang mana ya?

Hi selamat petang semua🥰 Waktu hamil biasanya ibu mengidam makan makanan yang mana satu ya? 😋 Tapi min dulu waktu mengandung anak lelaki suka makan makanan peda😆 Ibu yang mana satu tu ya🤔 Jom komen bawah ni😘

Ibu hamil selalu mengidam makanan yang mana ya?
186 Các câu trả lời

Saya suka masam, masin dan pedas.. manis kurang.. tapi sekarang ni nak sangat2 makan buah rambutan..sampai nangis2 kat husband..last2 beli dalam tin je buat hilang kempunan 😂

Sya lebih suka makanan yg manis2 tpi x smpai sejam mkn mnis dah cri mknan yg masam2 dah🤭x tahu dpt bby boy@girl nie😁semua mknan nk masuk mulut😆

sy pula x tentu. kejap suka manis, kejap suka makanan pedas. tapi plg suka makan coklat. kdg2 tu nak mkan aiskrim😅

mitos jaaa sbnrny.. sy prgnt ank 1 masam ank 2 manis ank 3 masam ank 4 smpi ank 7 manis semuanya boy 🤣🤣🤣

4y trước

yaa

mitos je.. mengidam pun takda la hardcore sgt sampai tgh2 mlm pun nak cari la tu jgak.. rasa nak mkn cari, tak jumpa cari lain kali 🤭

anak pertama , teringin makan roti jagung dengan mee segere .. anak kedua teringit makan goreng pisang . makanan pedas

susah nak predict ni. saya pregnant baby boy tapi suka masam masin. yg manis x brapa sgt, tambahan pulak gdm 😁

x de lg rase mgidam..haha..cuma mse mula2 tue beriya nk mkn jeruk kelubi🤣..bli smpai sebalang...mkn 5 bji je..

sy pregnant baby boy tp msa awl2 pregnant duk nk mkn mangga cicah kicap. both be benda manis dgn masam nk mkn😅

saya nak perempuan dua² suka makan hat manis & masam 😅 kali ni suka hat pedas² berapi je xpedas xlalu makan