cerai

Sekadar perkongsian .. Kwn2 smua nnti bersalin suami msti temnkn di LR kan .. Sy pula sendiri di LR nnti .. Sy diceraikn suami .. Suami dh sbln lbih x balik rumah .. Sy duk ngn mak ayah .. Perkhwinan kami hnya mncpai 1 thun lbih shj .. Ksian kn .. Sy mngndung 34 mggu skrg .. ? .. Alhamdulillah .. Cuma emosi sy trsgt2 lh lemah .. Nama ank pn x fkir lg .. Bju ank pn x prepare ape lg .. Sy sedih sgt .. Ksian ank sy .. Mmbesar tnpa keluarga yg lengkap mcm org lain ?

64 Các câu trả lời

Sis jgn risau..ramai je kawan2 yg bersalin sorg2..xde suami teman..nurse2 ade akan sama2 bg semangat kat sis..semoga dpermudahkan urusan sis bersalin nnt

Sabar ye sis.. Stiap dugaan yg jd, ade hikmah nye. Hrap sis kuat dmi ank.. 💪

Smoga diprmudahkan sis.. Moga allah kurniakan anak yang baik yg akan jaga sis hingga ke akhir hayat.. Amin

Allahuakbar. Kuatkan semangat utk anak yang dikandung tu ye. InshaAllah, anak tu akan kuat sekuat mamanya. Pasti ada rezeki lebih baik untuk kamu berdua. Pelan2x prepare keperluan asas baby serta keperluan kamu nak bersalin nti. Akak doakan kamu sentiasa kuat dan selamat bersalin nti. Tanpa sedar sebenarnya kamu kuat.

5y trước

😭😭