cerai

Sekadar perkongsian .. Kwn2 smua nnti bersalin suami msti temnkn di LR kan .. Sy pula sendiri di LR nnti .. Sy diceraikn suami .. Suami dh sbln lbih x balik rumah .. Sy duk ngn mak ayah .. Perkhwinan kami hnya mncpai 1 thun lbih shj .. Ksian kn .. Sy mngndung 34 mggu skrg .. ? .. Alhamdulillah .. Cuma emosi sy trsgt2 lh lemah .. Nama ank pn x fkir lg .. Bju ank pn x prepare ape lg .. Sy sedih sgt .. Ksian ank sy .. Mmbesar tnpa keluarga yg lengkap mcm org lain ?

64 Các câu trả lời

Semoga awak kuatkan semangat ND byk kn bersabar ye Demi utk ank yg dalam kndungan sis tu.....

Sabar yee awak . Dugaan orang lain2 . Senoga tabah hadapi semuanya . Ade hikmah semua nii

Mg sis kuat. Dan mg Allah pmudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin..jg dri bebaik k

insyaallah sis, sy doakan sis kuat hadapi dugaan & ujian ni, & dipermudahkn segala urusan.

5y trước

Aamiin ..

Smoga tabah dan kuat harungi hidup .. Yg penting banyak bersabar dan redha ..

Allahuakbar..semoga allah sntiasa beri kekuatan pada sis dan anak sis

5y trước

Aammin 😭

Sbr sis..byk2kn brdoa.msti ade hikmahnye. Msti jga emosi ye.

Banyak bersabar yer sis.. semoga sis dan kuat.. aaminn

Semoga sis kuat sis. Ingat baby. Dia perlukan kekuatan sis.

5y trước

InsyaAllah

Banyakkan bersabar. Nnti dy la peneman utk awk