39 minggu 4 hari

Saya nak tanya sekarang usia kandungan saya dah 39 minffu 4 hari.. due date saya pada 8/8.. tapi saya masih belum ada keluar tanda² nak bersalin.. hmm saya mula risau saya taknak bersalin paksa.. sebab orang kata anak first kalau bersalin paksa sakit.. saya masih menunggu sehingga due date sambil buat senaman² untuk cepatkan permukaan.. saya harap semuanyaa dipermudahkan.. saya jugok dapat tarikh warded isnin ni 7/8

4 Các câu trả lời

Saya pun due 8/8 ni. Kalau takde rasa nak bersalin juga kne dtg checkup di kk🥺

1y trước

Ouh yeke? Saya dah takde tarikh untuk checkup kat kk dahhh..