First baby

Saya nak tanya lah , saya first baby lah , tapi perut tak nampak sangat , saya tengok orang lain dah 6 month perut pun dah nampak besar , saya tak scan lagi untuk next , next scan 28weeks , sekarang baru 26 weeks 🥲 saya tengok kat cermin tiap mase nampak je besar tapi sometime orang lain cakap tak nampak pun perut , risau semua ade 🥲 but haritu penah scan 23 weeks berat baby semue okay ikut weeks 🥲

35 Các câu trả lời

normal sis. saya pun samaaaa. dah nak masuk 38Weeks tapi perut kecik jeeee.

Saya 7 bln baru org nampak perut sis tu pun tak besar sgt

Awak mcm sy perut tk nampak sgt... sbb sy jenis petite

tak perlu nk risau la sis asal bby tu dlm ok..

Kdg 7 bulan ke atas bru nmpk awk..