???

saya nak tanya , ini mungkin lain org lain pendapat la kan . mommy2 klw anak berpeluh / panas . bukak tak baju dia pakaikan pampers je ? sbb mak metua saya ckp . anak2 dia dulu pns macam mane pun masih pkai baju sbb dia kecik lagi tak tahu pape ? hm saya kesian anak saya berpeluh2 ruma dh la panas tpi mak metua ckp mcm tu pulak haha

20 Các câu trả lời

Pkaikan barut dgn pampers je.. Tapi mitten dia pakaikan laa.. Tkot kembung pulak nti.. Ksian kan panas..

Pkai kn yg sleeveless or bju lubang2 sis.. Kdg2 ng org tua ni, kte kne mgalah n ikot.. Huhuu..

Bukak je baju, sy risau bila terlalu bnyak berpeluh takut naik ruam n jadi gatal²

Saye cume pakaikan pampers je.. Kesian klu kena ruam😅

Bukk jela...... Da ase sjok pkai blik

Pakai pampers baju lubang2

bukakan je. bg blanket

Pakaikan pamper j

pakai pampes

Pkai pmpers