Anak setahun 2 bulan nak tukar ke susu botol daripada breastfeeding.

Saya da try beli susu fomula 123 tu nama lactogrow , da try buat susu letak dalam botol tapi anak taknak. Banyak kali juga saya cuba. Saya tryla beli susu dutch lady full cream milk tu letak dalam botol , mula2 dia taknak sebab tak rasa , bila da rasa dia minum jer cuma nya memang susah nak tukar dengan susu badan sebab dia masih mencari susu badan lagi. Susu dutch lady nak pulak dia minum dalam botol ikut mood dia jugak. Ada apa2 yg moms berpengalaman bole share dekat saya tak?

4 Các câu trả lời

Yg ni