Kucing Makin Manja

Saya ada seekor kucing. Makin lama makin manja bila due saya lg lebih kurang 7 minggu. Sometimes buat sy fikir bukan-bukan juga dia ni. Dulu xdelah rajin msk bilik memanggil. Skrg pantang sy dkt bilik pasti dtg menjenguk and manja2 mcm dlm gambar. Mmg oerangai mcm ni ke? Ms awal preg, dia suka gaduh sgn husband sy pula...

Kucing Makin Manja
42 Các câu trả lời

comel😍

4y trước

Tp nakal... Klu x layan meow dia, dia kencing berak kat sofa. X pun cakar katil. Tensen... Umur dh 4 tahun tp manja lg

Comel

4y trước

Ms sy oregy dulu suka duduk dkt lap. Bersandar kat perut . Klu baby tendang, terkejut. Skrg dh ada baby, dia jd x suka kna dukung or peluk oleh sy, mcm x suka terhidu bau baby dkt badan sy.