Baby June 2023

Sapa yang tengah menunggu hari? Saya 26/6/2023 baby kedua. Hari hari dalam otak pikir bila baby nak keluar sebab dah cuti dok rumah 😂 Tak sabar nak jumpa baby.. #Second_Baby #Baby38minggu1hari

20 Các câu trả lời

Sy due 30/6 , dok tggu tanda2 ja nie kalau bole nk beranak dah tapi tu la xdak tanda2 lagi #secondbaby

sy due lusa.. esok serah diri..tula sakit prut krap dh...tp siang je kurang... blm ada lg tnda2 ln

sma la trikh due date kita..bby kedua juga..sbuk dgn ank ..smpai xpkir rsa tkut nk brnk 😂

1y trước

ank sy bru 2 thun 3 bln..n dia x thu akan ada adik..tpi sy jga ank saudara..bby lgi..sy ajar dia lyn bby mcm adik dia sndiri..

Birthday anak sis sama dngn birthday saya hehehe tapi sye due 16/10🤣

sy alhmdulilah dh selamat bersalin.. due 23/6.. dia kluaq awal 15/6..

sy...hampir brjangkit demam dgn suami n anak² pula ni..lg 5 hari due..

1y trước

adoi jaga diri sis..dah dkt sgt tuuu..

Sama due kita awak. Sy pun 26.6 ni. Moga selamat semuanya ya

Sya due 17/6 tp kna tnggu sminggu ..smoga dprmudhkn 🤲

Sy lgi 4 hri nk kna serah diri 21/6 due sbb ada gdm ..

23/6 masihhh lagi tengah kerja sebab tak dapat cuti

1y trước

Yup tpi nsib kwn tmpt kje fhm kite tgh sarat tunggu hari