buku pink di kk desa pandan

salam nak tanya 11/4 ni appointment buka buku pink. lama tak prosesnya? kalau pukul 8 selalu habis pukul berapa? suami kena ada sekali kan? thank u kepada yang menjawab

2 Các câu trả lời

saya baru buka buku pink kemarin... kkia daerah Ranau, sabah... mula jam 8 pagi, siap jam 1 sbb kena suruh jumpa doktor lg n banyak org... d sini, suami perlu ikut sbb dorg suruh ambil darah suami... mau cek, skrg kan bnyk jenis penyakit tu yg wajib suami kena ambil darah sekali dgn isteri... tp hnya sekali ja