Makan ubt tambah darah

Salam ibu2 semua, Saya nak tanya ibu2 dalam nilah macam mana Cara ibu2 dalam Ni Makan ubt tambah darah ya..bangun pagi Makan ubt Terus dan tunggu 2 jam baru Makan atau boleh Makan Terus atau Makan dulu Makanan terus Makan ubat melain minuman Susu,kopi,teh dan Susu..maaf saya confius sekejap pasal Ni..

2 Các câu trả lời

wsalam sy mkn ubt tmbh darah bila nk tidur malam. lebih mudah, xrasa mual. klu mkn waktu pagi. bangun2 terus mkn ubat, dlm sejam lebih lps tu baru sy sarapan. tapi sarapan no coffee, tea, milo, susu. dlm tgh hari baru blh ambil secawan kecil (if u xde hb low)

10mo trước

baik..terima kasih.