Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!

Psst! Ada yang kawin muda tak dekat sini? Hehehe... Min nak tahu jugak kot ada yang lepas SPM terus kawin ke kan, haaaa! Jom lah kongsi dengan ibu-ibu lain umur berapa anda berkahwin dulu!

Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!
149 Các câu trả lời

Kenal husband umur 22 memasing. Kahwin 27. Memang tak plan kahwin awal pun sebab dua2 nak stabilkan kerjaya dulu. Tu pun dia ajak kahwin sbb i nak move out dari rumah keluarga and dia taknak i duduk sorg. Melamar pun jenis sempoi je. Alhamdulillah proses cepat je jalan. Skrg dua2 dah tua 34 tahun anak pun dh dua 😂

saya umur 20 suami 26.. nikah awal bln 3 2002 dapat baby bulan 12 2002.. skang umur saya 41 suami 47.. bakal dapat baby bungsu januari 2024.. anak no 6 inshaAllah.. doa nak anak girl yg bungsu sbb ade girl 2 yg besar2.. yg 3 bawah semua boy ... tp scan boy lagi... rezeki.. inshaAllah mommy kepada 2 girl 4 boy

Saya laki bini kawin umur 23 ( akhir tahun ) . Bercinta time study , ingatkan cinta monyet . Maklumlah dulu suami nakal 🤣 Tau2 jodoh kuat , mampu bertahan sampai ke jinjang pelamin 🤭 Allah bagi rezeki anak time umur 24 , Alhamdulillah dah 2 tahun kawin & dikurniakan sorang hero usia 10 bulan 🥰

1)ex husband no1 umur 21thn, saya 19tahun 2)ex husband no2 umur 43thn, saya 28tahun 3)husband no3 umur 35thn, saya 35 tahun yang terakhir bertemu 2009 tetapi berpisah sebab bukan cinta, bertemu dan bercinta 2016, tunang 2020 dan akhir kahwin pkp 2021. Alhamdulillah dah 2 tahun usia perkahwinan kami

saya kawin umur 19 suami 24 jumpa dkt hotel tempat saya pt dia trainer berjodoh sbb selalu gaduh dkt sana 🤭 pernah doakan dia dapat bini cerewet dan suka marah² eh rupa² Allah kabulkan doa saya dan saya la tu bini yg suka marah😂 semoga hingga sampai Jannah rumah tangga yg dibina

Sy 25 laki 23 dia muda 2tahun blm kahwin dah pregnent🥰 skg preggy dah 31week …Sy dah blik kg utk persiapan kahwin tiba2 minggu lpas Dia exciden motor …minta tlng Doakn urusan kmi selesai and dia cepat sembuh 🙏🏻sbb skg dah 5hari dia masi dekat hospital 🙏🏻🙏🏻

20 , suami 26 😆 tu pon dari umur 18 dia ajak kahwin .. masa tu dia baru habis degree , keje tmpt sama .. Memang betul jodoh rupanya 😅 first boyfriend 🤭 Alhamdulillah Allah temukan dengan orang yang betul .

sy kahwin umo 22 suami 23 masa tahun 2018,. sampai seru awal jadi kahwin lah kami . lepas setahun berdating berdua puas2 bru la muncul anak sulong tahun 2020 alhamdulillah .. skang umo 27 tgu anak kedua 2024 keluar . semoga dipermudahkan urusan bersalin saya aamiinn 🥰

Alhamdulillah. Direzekikan kawen muda. saya 21tahun. suami 23tahun. Bermula dari zero to something. Alhamdulillah nak masuk 9 Tahun dah usia Perkahwinan. Jauh lagi perjalanan nak diharungi. In Shaa Allah mudahan Allah tunjukkan jalan kepada kami suami isteri.

Lambert, dulu sibuk kerja. Ada boyfriend pun bkn really jumpa jodoh melainkan bodoh je semua. Hahaha husband I dulu tu I reject dia byk kali tp akhirnya kahwin jugak. Kahwin umur 31, husband 34 😂

9mo trước

Yeke? Hahaha xpela, asalkan dah bahagia skrg. Tggu due je bln dpn nak bersalin dah. Ada hikmah kahwin lambat, Alhamdulillah bahagia je dgn kehidupan skrg 🤲🥰