serah diri

nak tanya , selalunya kalau dah over due minggu ke berapa baru kena serah diri ye ? sebab saya sekarang ni dah 40w1d , mohon bantuan ibu ibu semua 😘#firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

takde tanya doctor/nurse ke masa buat checkup di kk? sllu doc/nurse akan bgthu bila kena serah diri sbb tiap hospital berbeza berapa hari y boleh overdue. kalau ada gdm xboleh overdue

4y trước

sekarang ni cuma selalu sakit perut macam senggugut tu je , itu pun sakit kejap kejap je