Lendir Tanpa Darah

hi nak tanya lendir macamni tanda apa ya ? sebab saya dah 35w 5d . perasan sebab dekat panties rasa sejuk berair , sebelum ni takde masalah keputihan / pendarahan / else . masalah period pain pun tak pernah kena so taktau rasa contraction ke apa . perut selalu rasa pedih macam melecet bahagian bawah sikit dr breast . maaf ye bertanya , saya 1st pregnancy 😬

Lendir Tanpa Darah
3 Các câu trả lời

Mucus plug ni.

11mo trước

Artikel dalam TAP https://my.theasianparent.com/mucus-plug-tanda-bersalin/amp