Alat check BSP

Hi mommy nak tanya..untuk yang ada GDM prefer ulang check bsp di klinik atau beli alat check sendiri? Klau beli alat check sendiri jenama apa yg accurate? #firstmom #SeriusTanya

24 Các câu trả lời

beli sendiri alat tu tapi tulah nurse kk suruh juga datang buat. excuse pukul 10 & 2 je sebab tengah kerja

Beli alat check sendiri... X larat nak pergi klinik check... Lagi lagi bawa 2 nak lagi

Saya cek sndri…kerja susah nk ulang alik…beli dkt farmasi jenama URIGHT

Sy beli je alat tu check sendr sebab bekerja mn de ms nk ulang pegi klinik

saya beli sendiri je, sbb tak rajin ulang alik klinik saya pakai yg ni

lebih baik check sdiri. penat nak ulang alik 4kali untuk check bsp saje.

2t trước

ikut kk awak pergi tu set pukul berapa sbb lain kk lain masa. mcm kk sy suh buat 8am, 10am, 12pm, 8pm

saya beli sendiri ja sis..x dan nak ulang alik kk..🙃

sy check sndiri jer sis.. sy lg la dh on insulin plk tur

2t trước

tue la.. sy dr 10 weeks dh strt ubat skali doc call srh on insulin

Sy buat sndri kt uma..mesin jenama sinocare.

saya beli sendiri alat tu,sinocare