Ilmu susu share please

Hi mommy anak saya umur sebulan 24hari .. nak tanya kalau menyusu badan apa yg saya tak boleh makan ya takut effect pada susu and baby .. boleh share x ? Saya bimbang tkut trsalah mkan bby jadi kembung perut or susu drop .. selain tu mommy boleh share x makanan yg boleh tmbah susu badan .. sebab lately saya perasan anak macam xcukup susu .. sbb saya sorang2 dekat rumah handle anak keje rumah nak makan pun xsempat 🥲 pntang pun sdri je ..

1 Trả lời

bykkn minum air masak. minum horlicks. makan kurma. minum susu pagi n ptg. x kesah lh pkul berapa pon.