Perkembagan bayi🌼🦩

Hi mommies.Saja cari topik nak tau pengalaman mommy2 semua.Bila ye baby mommy2 mula tumbuh gigi,merangkak,berjalan dan yg lain2 ?Sebab baby kan lain2 perkembangan dia.Ada yg cepat ada yg lambat.Share2 la mommies😆

12 Các câu trả lời

mommy dekat sini ada ke mcm saya, anak nak masuk line kuning pasal tinggi? Tolong share

1mo trước

hi anak saya pun pernah 2x masuk line kuning untuk tinggi , apa saya buat saya bg dia makan yogurt untuk time snacking skrng dh keluar dari zon bantut

Tumbuh gigi 5 bulan. Berjalan 1t 3b Yg lain tak ingat 😅