Veloxin semasa mengandung

Hi mommies, Nak tanya. Saya pregnant anak kedua baru 7w. Tapi mabuk teruk betul, makan akan muntah. Klinik bagi saya ubat veloxin ni. Saya makan masa 6w. Kiranya dh seminggu saya makan. Masuk 7w haritu, mabuk dan alahan mula berkurang dan saya dah tak muntah2. Normal ke? Terima kasih semua❤

Veloxin semasa mengandung
1 Trả lời

Normal, don't worry. Setiap ibu mempunyai alahan yg berbeza and also jangka masa yg berbeza. Just keep monitoring your body changes and take a good care of yourself 😊

3y trước

Alhamdulillah terima kasih ye💕