7weeks sakit kepala & sakit pinggang

hi mommies² semua,, ade tak yg first trimester mcm sy, mse 5weeks mual dri pagi smpi mlm,tapi lme² mual tu hilang sikit²,tapi msuk 7 weeks kerap sakit kepala ,kdg² sakit pinggang cume xkerap ., normal tak ye ?? ,sblom ni pernah gugur kandungan ke2 (blightedovum) ,skrng kandungan ke 3 ..

2 Các câu trả lời

Saya sekarang macam ni. Esok baru masuk 8 weeks, tapi start sakit pinggang. Mual2 teruk seharian tu dah takda sangat, belah2 petang je kena tu pun masih bertenaga. Minggu depan scan appointment, berdebar juga. Harap baik2 je untuk kita aamiin.

5d trước

sy pun hujung bulan ni ade appointment klinik buka buku pink skli.. sblom ni prnh gugur kndungn ke 2,, tu yg sy agk risau.. moge baik² utk kite .

laij baby lain jgk pembawaan nya..mmng ada ynag mcm tu