cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Các câu trả lời

Sakit la jgk bg sye, bile die cucuk ok lgg, bile die mskkn ubt tu perit skit, lps tu dlm 2hri xleh angkt tgn.

rasa mcm cucuk rubella je 😅 cume nanti tangan akan lenguh but its normal, akan hilang lepas beberapa hari

Haah.. Sakit.. Huhuu.. Alhamdulillah Sy sakit 3hari je. 29hb ni kna cucuk yg kedua pulakk.. Huhuuuu.. Neves

Cucuk kancing gigi tu apa ye?? Sbb wktu sya dlu cak gigi je😅😅 Xde pula cucuk kancing gigi Ni?? ?

5y trước

Ohh terima kasih ksi thu

tak sakit pun sbnrnya..lebih kpd lenguh je..sbb tu nurse akan cucuk kt lengan yg tak aktif buat kerja 😊

in shaa Allah tk sakit sis.. cuma lepas cucuk tu rasa lenguh je tgn. tp sekejap je. sejam@sejam lbh je.

Sakit sikit masa nk masukkan ubat.. Lenguh sikit la mula.. Dlam 2 3 hari cmtu hilang la.. Dont worry..

Sakit 😂 lepas jarum, brapa hari sy sengsara xdpt tidur mengiring belah kiri 😂 boleh nangisss

Sakit gilaa.saya x tahan sbb badan pun kecik .dah 3 hari pun still bengkak bahu yg kena cucuk😭

Nurse suruh saya jgn tahan dan nafas macam biasa. Memang tak rasa pun. Lepas tu baru sakit sikit.