cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Các câu trả lời

Baru kena td 😅 masa cucuk td xsakit,tp rasa sakit lps kena cucuk tu yg nikmat sikit.. Tp jgn nervous la.. Ok je..😊😊

Saya baru semalam dpt sis bany bru 22 weeks, xsakit cuma lenguh je tngan, tapi baby saya xbegerak sangat dr semalam 😈

Sakit lebih kurang macam cucuk amek darah. Tapi kesan lepastu yang sakit. Tangan rasa lenguh2 beberapa hari.

Saya tadi baru inject dos yang kedua untuk kancing gigi. Saya rasa dua2 inject tu mcm sakit sikit. Lemah2 je tangan ni

Betul..mula cucuk xada rasa sakit pun..dah lama slow2 rasa kebas & sakit berhari jugak la..now waiting 2nd dose..🤣

thanks mommies semua share pengalaman.. harap2 lps kene cucuk besok tade la sakit mana n kebas lama sangat 🤭😄

Takde la sakit. Dia cuma rasa kebas2 je dan ada rasa kena gigit semut sikit. Dalam 3 hari hilang la sakit tu. 😁

5y trước

OMG😩

Jarum masuk same je sbb tajam,,tp sakit kne tahan 2,3hari ..ni lah bezanya org ngandung dgn org sakit biase,hehee

sya pun igt sakit..sebab owg gtaw skit, tpi bila dah kena tu..erm x da la skit pun, cuma lepas tu je rsa kebas²

Xrasa pun lenguh2.. Normal ke klu xrasa lenguh? 😅 Next month kena ambl tetanus injection lg..