Cervical Cancer Vaccine

Hi, mommies so my son's Pedia told me to get Cervical Cancer Vaccine. Meron na din ba kayo? I'm actually grateful she opened it up, di kasi na bring up ng OB ko sa akin eh. Want to know about your experiences din about this vaccine 💉✨❤️ CCTO

Cervical Cancer Vaccine
17 Các câu trả lời

I haven’t avail of it yet, but I am considering it para added protection.

Hindi ako aware about this vaccine pero I will ask my OB din about it .

Buti na-post mo ito mommy. Will ask my OB about it. Thank you ☺️

I've heard it before. Gusto ko nga magpavaccine nyan if ever☺️

yes, I had cervical cancer vaccines before ako magka-baby.😊

wala pa. pero planning na ko to have this.

Planning to get this vaccine soon! 💕