baby dah 12 hari tapi susu badan sikit

Hi mommies semua.. tahniah kepada yang dah selamat melahirkan.. saya nak tanya.. apa tips untuk banyakkan susu badan? anak saya kena kuning dah 10 hari tak turun² sebab susu badan saya sikit.. bila pam, keluar setitik2 je.. saya terpaksa bagi susu formula pada anak untuk dia kenyang n topup dengan susu badan bila dia merengek sekejap2.. hampir stress n down juga bila susu badan ni tak cukup untuk kenyangkan anak 😢 hope ada ibu² yang berpengalaman boleh share tips meriahkan susu badan.. dah buntu ni nak buat apa #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

kena galakkan lagi penyusuan. amalkan segala tips utk banyakkan susu. jgn stress, nanti susu makin drop