Rasa penat plus semput masa 10mggu

Hi mommies semua. ni 2nd pregnancy saya, baru 10mggu tpi dah rasa mcm 5,6 bulan penat mengah dia. Jln baru 100meter dah rasa mcm baru lepas berlari. It's normal? Boleh share tak pglaman mommy2 masa mggandung, ada yg rasa penat smpai tak larat nk buat apa2 ke ?

4 Các câu trả lời

btul .sy dh 21 w tp rse mcm dh sarat .tk lrt nk brjlan .rse nk tidoo jee .buat keje rumah buat 1 lpstu bring .😌

2y trước

itu laa. masak2 mujur boleh buat sbb takde alahan sgt. cuma rasa penat tu lain mcm kalau bjln sana sini