Bila boleh scan?

Hi momies! Nak tanya, biasanya bila boleh pergi scan ya? Sebab kalau ikut tarikh last period, maybe baru 4 weeks macamtu. Tapi tak pasti sebab first pregnancy. So nak tanya pendapat semua, bila boleh scan and apa perlu buat sekarang?

13 Các câu trả lời

Sy scan msa 5weeks nmpk kntung je .. repeat scan 8weeks dh nmpk bby n heartbeat

3y trước

itu lah. jd 2 kali kerja kan. sy pon bjet nk scan awal². walaupun ni 2nd pregnancy. so sy decided 8w bru scan lah. mna nk kena apply cuti lg😅